DS u petak drži tribinu

Dragan Šutanovac i Dušan Stojić ili kako zaustaviti propadanje Srbije

Pančevo, Uto, 06/12/2016 - 14:39
Vladimir Đoković


Kako zaustaviti propadanje Srbije centralna je tema tribune koju će u petak 9. decembra od 19 sati u maloj sali gradske uprave održati Demokratska stranka. Pored predsednika stranke Dragana Šutanovca govoriće i predsednik gradskog odbora DS-a Dušan Stojić.

– Mi  smo u Demokratskoj stranci nažalost ostali poslednji koji nosimo svetlo u ovom tunelu u ovoj prokletoj avliji. Pozivamo građane da dođu i da razgovaramo i o tri problema koja su vrlo značajna za Pančevce. O vraćanju ekološke takse, da vidimo šta se dešava sa taksom za odvodnjavanje, kao i oko ukidanja Beovoza. Nadam se da ćemo se osećati lepo u ovom prostoru i da ćemo čuti stvari koje se tiču svih nas Pančevaca, istakao je Dušan Stojić.

Kako je objasnio član Izvršnog odbora DS-a Ivan Marjanović, Dragan Šutanovac obilazi Srbiju, govori na tribinama, a odziv građana je veliki. On je pozvao i Pančevce da dođu i iznesu probleme sa kojima se suočavaju.

Komentarišući prošlonedeljnu sednicu Skupštine grada, Nikola Ćurčin je potvrdio da je jedan od odbornika DS-a glasao za rebalans gradskog budžeta o čemu će biti razgovora na organima stranke. Ćurčin je istakao da su odgovori na odbornička pitanja objavljeni i dostupni javnosti ocenjujući da su interesantni oni koji se tiču gradske apoteke, ispravnosti vode, ali i onaj u kome je procenjeno da će Pančevo primenom novog zakona o lokalnoj samoupravi izgubiti 60 milona dinara.

Ćurčin je ovom prilikom objasnio da Petar Andrejić nije član DS-a već 6 meseci, odnosno od kada je na drugoj listi izašao na lokalne izbore. 
MarketingNajnovije vesti