Sastanak u Kovinu JS Foto: JS
Politika

JS u Kovinu ima tradiciju i članstvo koje čvrsto veruje u politiku Dragana Markovića Palme

Izvor: 
013info Sre, 18/11/2020 - 15:09Danas je u prostorijama Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu održan sastanak članova i funkcionera Jedinstvene Srbije iz ovog grada. Sastanku je prisustvovalo tridesetak funkcionera i članova Jedinstene Srbije u Kovinu.
 
Ovom prilikom je saopšteno da Jedinstvenu Srbiju u Kovinu ne čine dva-tri „izdajnika" i da nije tačno da su svi članovi i svi Mesni odbori Jedinstvene Srbije prešli u SNS.
 
Sastanku u Jedinstvenoj Srbiji je prisustvovala i Vesna Dani, predsednica Aktiva žena ove stranke u Kovinu, koju su u nedelju na svojoj konferenciji za novinare članovi koji su prešli naveli kao osobu koja je takođe prešla u SNS, što je ona demantovala svojim današnjim prisustvom u prostorijama JS, kao i mnogi istaknuti, kako se navodi u saopštenju, dugogodišnji članovi Jedinstvene Srbije.
 
Na sastanku je poručeno onima koji su prešli u drugu stranku da članovi Jedinstvene Srbije u Kovinu nisu šahovske figure koje bi oni da pomeraju gde oni žele, već da su to ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i ne rukovode se ličnim interesima. Takođe im je poručeno da su lagali kada su u nedelju izjavili da čista obraza izlaze iz Jedinstvene Srbije i da ako žele čist obraz moraju za početak da vrate odborničke mandate koje nisu osvojili oni, već Jedinstvena Srbija zahvaljujući politici Dragana Markovića Palme i zahvaljujući vernim članovima i simpatizerima Jedinstvene Srbije u Kovinu, koji su se nebrojeno puta mogli lično uveriti, dolazeći u Jagodinu, kako u praksi izgleda kada se negde sprovodi program Jedinstvene Srbije, poručuje JS u svom saopštenju.
 
Na sastanku je formiran privremeni Opštinski odbor JS koji će u narednom periodu voditi Zoran Kostandinović, i koji će u naredna dva meseca imati zadatak da izvrši reviziju članstva i pripremi Izbornu Skupštinu Jedinstvene Srbije u Kovinu. 
 
Inače odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu je prvi odbor ove stranke formiran u Vojvodini, koga su formirali Dragan Marković Palma i pokojna Zora Miladinović, odbor koji ima dugu tradiciju i veliku podršku u Kovinu, i kako je na sastanku istaknuto, tu podršku stranka će očuvati bez obzira na one koji su mislili da mogu strankom da trguju. Oni su trgovali jedino sopstvenom kožom.
 
Sastanku su prisustvovali Života Starčević, portparol Jedinstvene Srbije i narodni poslanik i Miroslav Bošković, zamenik predsednika Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije i poslanik u Skupštini Vojvodine.
 MarketingNajnovije vesti