• NS PANČEVO: Mladi su pokretači promena! Uspostavite Kancelariju za mlade

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
     
    – Naime, zahvaljujući omladinskom aktivizmu, naš grad je 2007. godine bio prvi koji je otvorio Kancelariju za mlade. Aktivnom omladinskom politikom, Pančevo je 2009. godine dobilo prestižnu nagradu ’’MladGrad’’, zbog izuzetnih rezultata kako nevladinog sektora, tako i same Gradske uprave, navode iz Narodne stranke.
     
    Kako kažu, trenutna vlast je više puta pokazala da joj je briga o mladima na poslednjem mestu, a jedan od dokaza jeste i nepostojanje Kancelarije za mlade više od godinu dana.
     
    – Sramotno je da grad, koji je poslednjih petnaest godina poznat po omladinskom aktivizmu, dođe u ovakvu situaciju. Zahtevamo od nadležnih, da ozbiljno shvate ovu inicijativu nevladinog sektora i da hitno i bez odlaganja uspostave rad ove kancelarije. Jasno nam je da kroz rad ove kancelarije ne mogu da završavaju svoje sumnjive finansijske poslove, ali ih upozoravamo da mladi ne smeju biti moneta za potkosurivanje, već se u njih mora ulagati, kako bismo učinili sve da ostanu u svom gradu i svojoj zemlji. Pružamo punu podršku nevladinom sektoru i očekujemo hitnu reakciju nadležnih, saopšteno je iz Narodne stranke.
     
     
     
     

    Gradski odbor Narodne stranke podržao je inicijativu koju su podnele nevladine organizacije i pojedinici, gde zahtevaju da se ponovo uspostavi rad Kancelarije za mlade.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]