• PANČEVO: Sednica Skupštine grada 22. avgusta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Sednica Skupštine grada Pančeva biće održana 22. avgusta. Početak je zakazan za 10 časova u velikoj sali Gradske uprave.

    Na dnevnom redu za sada je više od 40 tačaka dnevnog reda od kojih će se o 28 glasati dok je 13 tačaka informativnog karaktera.

    Kako je 22. avgust poslednji dan roka u kome gradska vlast mora postupiti po nalogu republičke I konstatovati postojanje 240 zaposlenih za stalno koji su tehnološki višak – prva tačka dnevnog reda je utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih u sistemu lokalne samouprave.

    Najviše tačaka predloženi za sednicu su izveštaj o radu, finansijski izveštaji I planovi rada gradskih preduzeća I ustanova.

    Skupština će odlučivati I o smeni direktora Centra za socijalni rad “Solidarnost” Zorana Albijanića I imenovanju vršioca dužnosti direktora ove ustanove.

    Sednica Skupštine grada Pančeva biće održana 22. avgusta. Početak je zakazan za 10 časova u velikoj sali Gradske uprave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]