Gradska uprava
Politika

SKUPŠTINA PANČEVA: Strategija komunikacije – rasprava, uvreda, opomena…

Pančevo, Čet, 24/08/2017 - 08:39
Vladimir Đoković


 

 

Pre nego što će je usvojiti Strategija komunikacije Grada Pančeva za period 2017-2020. predstavljena je odbornicima uživo tokom sednice gradske Skupštine. Predstavljanje uz projekciju u velikoj sali skupštine koje je upriličila Jasmina Radovanović sudeći po raspravi privuklo je pažnju odbornika.

Prvo je javnu podršku ovom strateškom komunikacijskom dokumentu dao odbornik Zoran Ašanin (SNS) koji je izrazio nadu da će dokument koji će stvoriti bolji ambijent za investicije podržati i opozicija.  Da je reč o najobičnijem dokumentu, ocenio je opozicioni odbornik Dejan Jovanović (DJB) koji je posebno zažalio što je izrada strategije plaćena 12.000 evra. On se zapitao kakva je opravdanost ove investicije. Opozicioni odbornik Oliver Petković (samostalci) zatražio je da se sada po strategiji vrati i tv emisija “Odbornički dodatak” davno emitovana na tada gradskoj TV Pančevo.

Odbornica Milica Todorović (SNS) primedbe je ocenila kao pokušaje opozičionarenja – odnosno iznošenja neproverenih tvrdnji, bez poznavanja činjenica. Strategiju je ocenila kao afirmativni dokument. Uz očekivanje da će ga podržati i opozicija, Milica Todorović je pozvala je odbornike da budu ljudi.

Njene reči opozicioni odbornik Srđan Glamočanin (SRS) ocenio je kao uvredljive i kao katastrofu za Skupštinu. Od predsednika Skupštine Tigrana Kiša tražio je da reaguje i zaštiti odbornike, a ovaj je prvo rekao da će proceniti kada  iz zapisnika vidi šta je Milica Todorović rekla. Da bi zatim i izrekao opomenu koleginici iz SNS-a.

Većinom glasova odbornika Skupštine grada Strategija komunikacije je usvojena. 
MarketingNajnovije vesti