Akcija Foto: promo
PR

Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

Izvor: 
PR Pon, 13/06/2022 - 12:25Svi želimo tokom života da imamo samopouzdanje i da se osećamo nezavisno i sigurno u sebe. Niko od nas ne voli da bude opterećen nekim ograničenjima i da ga ta ograničenja čine nesigurnim, umornim i razdražljivim. Svako ko ne čuje dobro mora da uloži mnogo više napora da bi mogao da čuje i razume svoje sagovornike i da komunicira sa njima. Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer postoji rešenje da ponovo čujete dobro.

 

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

 

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013/317-546, predstavništvo se nalazi na adresi Ulica 6. Oktobra 21 a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

 

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i klikom na SLUŠNI APARATI  

 

Akcija traje do 30. Juna 2022. godine, zakažite svoj termin odmah.
MarketingNajnovije vesti