Akcija Foto: promo
PR

Audiovox poklanja slušni aparat

Izvor: 
PR Pon, 12/09/2022 - 00:34Prema statistici jedna od šest odraslih osoba oseća neki stepen oštećenja sluha a slušni aparati igraju važnu ulogu u tretiranju sluha i omogućuju korisniku da normalno funkcioniše u svakodnevnom životu.  Velika je korist od upotrebe slušnih aparata za osobe sa oštećenim sluhom i zato je Audiovox kao društveno odgovorna kompanija odlučio da pokrene akciju poklanjanja slušnog aparata povodom predstojeće Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba i naše humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI.

Ukoliko ste zainteresovani da na poklon dobijete kvalitetan Oticon slušni aparat potrebno je da u par rečenica napišete zašto bi baš Vi trebalo da dobijete slušni aparat i da ovaj tekst zajedno sa svojim imenom, adresom i brojem telefona pošaljete na email adresu [email protected] ili poštom na adresu Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96 (lokal 5), 11179 Novi Beograd. Takođe prijavu možete doneti i lično u Audiovox prodavnicu u Pančevu koja se nalazi na adresi 6. Oktobra 21, radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Rok za prijem prijava je 30. septembar 2022. godine. Prijave će pregledati žiri i doneti odluku kome će slušni aparat biti poklonjen a dobitnik će biti obavešten kada i gde da dođe po aparat.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti