• Jabuka u petak bez gasa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    JP „Srbijagas” Novi Sad, obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenom mestu Jabuka, na teritoriji Grada Pančeva, da će zbog radova na izgradnji novih gasnih priključaka na čeličnoj distributivnoj gasnoj mreži u tom mestu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u petak, 27. septembra, u periodu od 08.00 do 15.00 časova. Bez gasa će zbog ovih radova privremeno ostati svi potrošači u naseljenom mestu Jabuka.

    Po završetku radova, JP „Srbijagas” će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.
    Pomenuto preduzeće moli potrošače u Jabuci da imaju razumevanja za navedene radove.

    JP „Srbijagas” Novi Sad, obaveštava kupce prirodnog gasa u naseljenom mestu Jabuka, na teritoriji Grada Pančeva, da će zbog radova na izgradnji novih gasnih priključaka na čeličnoj distributivnoj gasnoj mreži u tom mestu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u petak, 27. septembra, u periodu od 08:00 do 15:00 časova. Bez gasa će zbog ovih radova privremeno ostati svi potrošači u naseljenom mestu Jabuka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]