• PANČEVO: Prognoza vremena za sredu, 6. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U Pančevu u sredu pretežno oblačno, svežije i vetrovito, tokom dana uz uslove za slabu kišu, dok će tokom večeri i noći kiša biti jačeg intenziteta. Duvaće jak jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima preko 70 km/h. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, maksimalna dnevna 18°C.
     
    U našem gradu u četvrtak i petak oblačno i relativno hladno sa kišom. I dalje će duvati jaka košava, u četvrtak povremeno sa olujnim. Maksimalna temperatura u četvrtak do 15°C, a u petak do 11°C.
     
    I tokom vikenda promenljivo, povremeno sa kišom, a u subotu tokom većeg dela dana uglavnom suvo. Košava će u subotu oslabiti. Maksimalna temperatura u subotu do 12°C, a u nedelju malo toplije, ali i dalje sveže.
     
     

    U Pančevu u sredu pretežno oblačno, svežije i vetrovito, tokom dana uz uslove za slabu kišu, dok će tokom večeri i noći kiša biti jačeg intenziteta. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]