Unsplash
Servisne informacije

Toplo vreme, mogući pljuskovi

Izvor: 
Mondo Čet, 25/05/2023 - 05:27Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 27°C.

U četvrtak duži sunčani periodi i veće deo dana suvo uz popodnevni razvoj oblaka. Krajem dana je moguća pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom, najpre na jugoistoku Banata. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče i u noći ka petku je moguća kiša i pljuskovi.

U petak se očekuje promenljivo oblačno sa češćom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 22°C do 26°C. Uveče je moguća kiša.

Za vikend sunčani periodi i nestabilno uz dnevni razvoj oblaka. Sredinom dana i popodne je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature u neznatnom padu i biće malo ispod 25°C u subotu i nedelju. Početkom iduće sedmice toplije sa više sunčanih sati, ali ni tada nije isključena pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

 
MarketingNajnovije vesti