Pixabay
Servisne informacije

U subotu promenljivo, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom

Izvor: 
Dnevnik Pet, 26/05/2023 - 18:13U Srbiji će sutra biti promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana, a lokalno se očekuje i pojava intenzivnih pljuskova sa grmljavinom, gradom i većom količinom padavina.

Vetar će biti slab do umeren, severni, u zoni pljuskova ponegde i jak. Najniža temperatura od 10 do 15 °C, a najviša od 21 do 26 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji kratkotrajno u pojedinim delovima grada mogu biti veoma intenzivni. Vetar slab i umeren, severni, u zoni pljuskova pojačan. Najniža temperatura oko 15 °C, a najviša oko 23 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, koji će lokalno biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme. Najviša dnevna temperatura od 21 do 26 °C.

 
MarketingNajnovije vesti