• U utorak deo Jabuke bez gasa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na području naseljenog mesta Jabuka, će u utorak, 13.10.2020. godine, u vremenu od 09:00 do 14:00 časova, zbog neophodnih radova distributivnoj gasovodnoj mreži, doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače u tom mestu, koji se gasom snabdevaju sa Mesta isporuke Široka potrošnja Kačarevo GMRS „FLOT“, saopšteno je iz JP „Srbijagas“.

    JP „Srbijagas“ – Operator distributivnog sistema je o ovim radovima obavestio korisnika koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

    Očekivani završetak radova i prestanak kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je u utorak, 13. oktobra oko 14,00 časova, nakon čega će JP „Srbijagas“ otpočeti sa normalnom isporukom gasa.

     

    JP Srbijagas obaveštava kupce na području naseljenog mesta Jaabuka, da će u utorak, 13.10.2020. godine, u vremenu od 09:00 do 14:00 časova, zbog neophodnih radova distributivnoj gasovodnoj mreži, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače u tom mestu, koji se gasom snabdevaju sa Mesta isporuke Široka potrošnja Kačarevo GMRS FLOT.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije