• Atletičari „Panonije“ ponovo nižu uspehe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičari Atletskog kluba „Panonija“ prethodnog vikenda učesvovali su na dva takmičenja sa kojih su se vratili sa 12 medalja.

    Sa Gospojinskog atletskog mitinga u Šapcu, održanog u subotu, 28. septembra, vratili su se sa tri medalje. Nina Štrkalj okitila se sa dva zlata u sprinterskim disciplinama, pobedivši u trkama na 60 i 200 metara, dok je njen brat, Zandi Štrkalj, u trci mlađih pionira osvojio bronzanu medalju. 

    Na šabačkom atletskom mitingu učestvovalo je oko 300 takmičara iz dvadesetak klubova iz Srbije. 

    Već narednog dana, 29. septembra, mladi pančevački atletičari osvojili su devet medalja u Vršcu na „Atinskim igrama“, koje su ovog puta imale međunarodni karakter jer su učestvovala i tri kluba iz Rumunije.

    Najpre je u trci dečaka 2010/11. godište Petar Sekulović osvojio bronzanu medalju u trci na 60 metara. U konkurenciji devojčica istog godišta Sara Damjanović okitila se srebrom u trci na 200 metara. U trkama mlađih pionira sa dva bronzana odličja vratio se Zandi Štrkalj, koji je kao trećeplasirani završio trke na 60 i 300 metara, dok je Isidora Pavlović bila „srebrna“ u trci na 60 metara. U kategoriji starijih pionirki u trci na 300 metara do zlata je došla Ana Dragojević koja je uz ovu medalju, pehar, kao i lovorov venac koji je ove godine bio simbol „Atinskih igra“ osvojila i bronzu nu trci na 300 metara. U istoj kategoriji Jelena Grujičić je došla do srebrne medalje u trci na 60 metara.

    Takmičari Atletskog kluba „Panonija“ prethodnog vikenda učesvovali su na dva takmičenja sa kojih su se vratili sa 12 medalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport