• BADMINTON: Petoro pančevačkih školaraca osvojilo medalje na turniru „Jefimija“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
     
     
    U subotu, 27. januara, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji održan je Međuškolski badminton turnir – Jefimija 2018 čime je otvorena serija takmičenja na domaćoj sceni u novoj godini. Na šest terena od ranih jutarnjih časova na turniru, kojim je 2010. započet projekat uvršćivanja badmintona u nastavu fizičkog vaspitanja u okviru Shuttle Time projekta Svetske badminton federacije (BWF), borilo se oko 50 takmičara i takmičarki iz 31 škole iz sedam gradova – Beograda, Pančeva, Zrenjanina, Vršca, Kragujevca, Kruševca i Petrovca na Mlavi. Na programu su bili mečevi u pojedinačnim konkurencijama u osam takmičarskih kategorija. 
     
    Među osvajačima medalja našlo se petoro pančevačkih školaraca. Najuspešnija među njima bila je Nađa Popović, učenica OŠ „Sveti Sava“,  koja je osvojila srebrnu medalju u kategoriji devojčica petog i šestog razreda. Treća mesta zauzeli su: Katarina Vig (OŠ „Isidora Sekulić“)  u kategoriji devojčica petog i šestog razreda, Sofija Parežanin (OŠ J. J. Zmaj) u kategoriji devojčica trećeg i četvrtog razreda,  Boško Jakovljević(OŠ“ Branko Radičević“) u kategoriji dečaka prvog i drugog razreda i Dejan Milošević(Gimnazija „Uroš Predić“) u kategoriji srednjoškolaca.

    Među osvajačima medalja našlo se petoro pančevačkih školaraca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]