• BENCH PRESS: Dve medalje na Prvenstvu Srbije za takmičare pančevačkog Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nataša Mitrović, članica KDT Dinamo Pančevo, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 69 kilograma i proglašena je za najbolju takmičarku u kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije u Benč presu koje je održano u subotu u Rakovici. Nataša je podigla 50 kilograma i pokušala da obori državni rekord sa 51, ali nije u tome uspela.

    Nemanja Srećković je kao debitant u konkurenciji seniora do 83 kg osvojio bronzanu medalju. Nemanja je podigao 120 kilograma.

    – Zadivljujuća je činjenica da je u ovakvim uslovima bilo ravno 80 takmičara koji su došli iz raznih krajeva Srbije, što je poprilično visok broj s obzirom na trenutnu situaciju, rekao nam je FIlip Vlajić iz KDT Dinamo.

    Po prvi put su ovakvo takmičenje sudili dvoje „Dinamovaca“ – Kristina Cvjetičanin ovoga puta nije takmičila ali joj je ukazana čast da bude jedan od sudija na prvenstvu, dok je Filip Vlajić, predsednik KDT Dinamo i ovog puta bio glavni sudija na takmičenju.

    Ako trenutna situacija dozvoli, naredno takmičenje planirano je za 12/13 decembar 

     

    Nataša Mitrović, članica KDT Dinamo Pančevo, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 69 kilograma i proglašena je za najbolju takmičarku u kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije u Benč presu koje je održano u subotu u Rakovici. Nataša je podigla 50 kilograma i pokušala da obori državni rekord sa 51, ali nije u tome uspela.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]