Foto: KRG Ruslana
Sport

Dve medalje za pančevačke ritmičarke na Reviji u Novom Sadu

Pančevo, Čet, 14/12/2017 - 11:26
Aleksandar Stojković


Ritmičarke Kluba ritmičke gimnastike „Ruslana" osvojile su dve medalje na Reviji ritmičke gimnastike koja je održana 13. decembra u Novom Sadu. Srebrnu medalju nadmetanju gimnastičarki 3. i 4. razreda osvojila je Milica Brajić is O.Š. Isidora Sekulić, dok je bronzano odličje u konkurenciji takmičarki 5. i 6. razreda ponela Jovana Budalić iz iste škole.

Sportska sala škole „Prva Vojvođanska brigada” bila je mesto na kome su se okupile male ritmičarke iz cele Vojvodine. U organizaciji Saveza za skolski sport Vojvodine bila je priređena treća Revija ritmičke gimnastike, a na takmičenju svoje umeće je pokazalo više od 170 takmičarki.

- Moram reći da mi je posebno zadovoljstvo, kako meni tako i mojim devojčicama, što smo učestvovale na otvaranju Revije kao specialni gosti, sa koreografijom, koju su izvele Mia Musta, Katarina Dobromirović, Dunja Tišma, Jovana Stoilkovski, Ivona Đorđević, Helena Jovanović, Teodora Škurtić, i koreografijom sa obručem koju su izvele Milica Davidović, Teodora Tišma, Jovana Budalić i Marija Milenović, izjavila je trener Kluba ritmičke gimnastike „Ruslana", Ruslana Lucenko.

 

 
MarketingNajnovije vesti