• FSS ekspresno reagovao: Jagodini i Borcu oduzeto po šest bodova zbog utakmica u Kruševcu i Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Uefa je poslala upozorenje, Fudbalski savez Srbije ovog puta ekspresno reagovao: Jagodina i Borac 1926 žestoko su kažnjeni zbog toga što su “svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet utakmica“ sa Trajalom, odnosno Železničarom.

    Borac je u Pančevu izgubio od Železničara sa 0:1, dok se Jagodina sa gostovanja kod Trajala u Kruševcu vratila sa tri komada u mreži – 3:0 za domaćina, piše Mozzartsport.

    Zbog toga su i jedni i drugi kažnjeni oduzimanjem po šest bodova na tabeli Prve lige Srbije. Jagodina će pride morati da plati i kaznu od 6.000.000 dinara, a Borac 4.000.000.

    Fudbalski savez Srbije prethodno je demantovao da su pod istragom i pojedine utakmice u Superligi. Barem za sada.

     

     
     

    Uefa je poslala upozorenje, Fudbalski savez Srbije ovog puta ekspresno reagovao: Jagodina i Borac 1926 žestoko su kažnjeni zbog toga što su “svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet utakmica“ sa Trajalom, odnosno Železničarom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]