• Mlada Pančevka Ksenija Mrkela ličnim rekordom do bronze na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Atletičarka pančevačkog Dinama Ksenija Mrkela osvojila je u nedelju, 23. januara, bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire u trci na 800 metara. Do bronze mlada nada pančevačkog sporta stigla je rezultatom 2:32,83, što je i njen lični rektor.

    – Obećali smo prošli put da će se Ksenija boriti za odličje na Prvenstvu Srbije i obećanje ispunili. Kada se govori o ovakvom talentu samo je pitanje vremena kada će zasijati pravim sjajem. Mišljenja sam da je još uvek rano da se Ksenija ubaci u pravi trenažni proces jer od nje očekujemo tek u budućnosti vrhunske rezultate. Veličina ove medalje i njenog uspeha je još veća jer je osvojena u konkurenciji starijih devojčica i u trci gde je bilo potrebno pokazati izuzetan trud da se osvoji medalja. Nećemo bežati na discipline kao što su hodanje ili tome slično da bismo osvojili medalju jer nemamo konkurenciju. Nastupamo tamo gde je najjača konkurencija i zato naši atletičari traju dugi niz godina i veoma su uspešni. Ksenija je naslednik trenutno najperspektivnijih atletičarki Pančeva Marije Mrkele i Sanje Marić koje od sledeće nedelje počinju svoja takmičenja, rekao je Ksenijin trener Ljupčo Cvetkoski.

     

    Atletičarka pančevačkog Dinama Ksenija Mrkela osvojila je bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire u trci na 800 metara. Do bronze mlada nada pančevačkog sporta stigla je rezultatom 2:32,83, što je i njen lični rektor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]