Odbojka

Odbojkašice ‚‚Jedinstva" izbacile ‚‚Dinamo" iz ‚‚plej-ofa"

Pančevo, Uto, 22/03/2016 - 21:36
Tanja Marin
Rezultat u seriji 2:1 za ‚‚Jedinstvo" iz Stare Pazove


Odbojkašice ‚‚Dinama" završile su takmičenje u ‚‚plej-ofu" pošto su izgubile u odlučujućem meču četvrtfinalne serije od ekipe ‚‚Jedinstva" iz Stare Pazove rezultatom 3:1 (25:16; 15:25; 25:10; 25:18). Drugolasirana ekipa posle regularnog dela sezone salvadala je ‚‚lavice" sa 2:1 u seriji i u polufinalu će igrati protiv ekipe ‚‚Železničara" iz Lajkovca. 

‚‚Majstorica" između ‚‚Dinama" i ‚‚Jedinstva" odigrana je u Staroj Pazovi, gde su domaće odbojkašice znatno boljom igrom lako dobile prvi set. Istom merom su u drugom uzvratile i odbojkašice ‚‚Dinama", da bi u nastavku presudio kvalitet i bolja igra u napadu ekipe ‚‚Jedinstva". Posle osvojenog drugog seta, pančevačke odbojkašice su dozvolile da nivo njihove igre padne, što je favorizovani domaćin iskoristio da meč reši u svoju korist i zasluženo ode u polufinale. 

Najefikasnija igračica susreta bila je Nina Jakšić koja je za domaći sastav osvojila čak 25 poena, a pratila ju je Sanja Trivunović sa 12. U timu ‚‚Dinama" Nina Kocić je osvojila 15, a ‚‚srednjak" Nikolina Ašćerić 10 poena. 

 

T.M.
MarketingNajnovije vesti