Rukomet Dinamo Sloga
Sport

PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Rukometaši ne posustaju

Izvor: 
G. J. Sub, 08/02/2020 - 21:23

Sponozor rubrike:Dom

 
U 16.kolu super lige rukometaši Dinama opravdali su ulogu favorita i ubedljivo su savladali Proleter iz Zrenjanina sa 34-27, poluvreme 18-10. Pačevci su bili mnogo nadmoćniji u prvom poluvremenu, posebno su bili čvrsti u odbrani i veoma precizni u brzim kontranapadima. Preko krilnih igrača  Kostadinovića i Barudžića Dinamo je i stekao nedostižnu prednost u prvih 30 minuta igre.
 
- Otvorili smo dobro utakmicu,imali smo dosta uspešnih kontri koje nas i krase u nastavku prvenstva,a kad se tako odigra i dobar rezultat se lakše ostvari-, stakao je Miloš Kostadinović koji je sa 10 postignutih golova proglašen i za najboljeg aktera na ovom meču.
 
Trener Dinama Akim Komnenić jedino žali što nisu mogli zbog bolesti da nastupaju svi igrači, a ovo je bila prilika da se pruži i šansa mlađima, kao što su Golubović i Bunjevčević:
 
- Zadovoljan sam kako su igrači usli u utakmicu i što su ostvarili sve ono što smo se i dogovorili.Nesporno je da imamo najbolja krila u ligi i to je dobro, jer kad su oni efikasni možemo da rasteretimo bekovsku liniju-rekao je Komnenić.
 
Trener Proletera Gorjan Spahić je istakao da se u Pančevu nisu ni nadali bodovima i da je zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali drugo poluvreme.
 
Dinamo se posle 14.pobede u prvenstvu učvrstio na prvom mestu sa 28 bodova i ima 8 bodova više od niškog Železničara koji ima utakmicu manje.
 
 MarketingNajnovije vesti