• Pančevački strelci blistali na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački strelci su još jednom pokazali koliko su dobri. Proteklog vikenda oni su u grad na Tamišu doneli nekoliko naslova prvaka Srbije.

    Iva Rakonjac je postala kadetska šampionka Srbije u trostavu vazdušnom puškom. Takmičenje je održano u Novom Sadu, a Iva je upucala 586 krugova.

    Na istom takmičenju je ekipa kadeta SD Pančevo 1813 osvojila srebrnu medalju. Ekipu su činili Nemanja Dragojević, Ognjen Bunčić i Ognjen Lukić.

    Ivin brat Aleksa Rakonjac je takođe postao šampion Srbije, ali malokalibarkom puškom. On je u disciplini trostav do zlata stigao upucavši u osnovnom meču 580 krugova, da bi u finalnom meču pobedio Marka Ivanovića iz Kragujevca rezultatom 16:12.  Takmičenje je takođe održano u Novom Sadu.

    Iva Rakonjac je osvojila sedmo mesto u konkurenciji juniorki u trostavu malokalibarskom puškom, a Teodora Kondić je bila četrnaesta.

    I pištoljaši su u Pančevo doneli zlata. Ekipa juniora SD Pančevo 1813 osvojila je prvo mesto u disciplini 60 metaka malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora.

    Marko Ninković je sa upucanih 519 krugova osvojio zlatnu medalju i time odbranio šampionsku titulu od prošle godine. Velimir Ninković je bio četvrti, a Stefan Kešišijan sedmi.

    Ekipa juniora SD Pančevo 1813 je nastupila i u disciplini malokalibarski sport pištolj 30 metaka precizna + 30 metaka brze paljbe i osvojila srebrnu medalju.

    Marko Ninković je u ovoj disciplini bio drugi, Velimir Ninković četvrti, a Stefan Kešešijan šesti.

    Već narednog vikenda, pančevački strelci će nastupiti na Međunarodnom takmičenju Grand-prix Novog Sada. 
     

    Pančevački strelci su još jednom pokazali koliko su dobri. Proteklog vikenda oni su u grad na Tamišu doneli nekoliko naslova prvaka Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]