Nova godina Ruslana
Sport

PANČEVO: Gimnastičarke kluba „Ruslana" ispratile staru godinu i proglasile najuspešnije

Izvor: 
013info Uto, 05/01/2021 - 19:40

Gimnastičarke  kluba “Ruslana” iz Pančeva, ispratile su 2020. godinu, na prigodan način, vrlo uspešno i razdragano uz svestrano zalaganje svojih trenera i uz pomoć roditelja.

Zbog pandemije Kovida 19, mnoga takmičanja su morala biti odložena, pa su treneri Ruslana i Jasmina odlučile da prikaz vežbi treba biti revijalnog karaktera i to u sali škole Isidore Sekulić, koju su treneri svečano ukrasili i spremili za izvođenje vežbi i snimanje. Tom prilikom je Baba Mraz podelila i novogodišnjr paketiće, a dodljene su i nagrade za najbolje i najistaknutije vežbačice kluba “Ruslana”.

Za najuspešnije gimnastičarke kluba za 2020. godinu izabrane su Miona Bogdanov i Magdalena Medan. Ove godine su imali tri takmičenja i sa svakog ponele medalje.

Protekla godina pamtiće se po nesebičnom zalaganju svih vežbačica, kao i nesebičnom zalaganju i posvećenosti trenera kluba “Ruslana”, koje nije uspela da poremeti ni pandemija Kovida-19, a niti je ekstremno uticala na roditelje koji su se svojski trudili, skupa sa trenerima kluba, da uz poštovanje svih potrebnih mera zdravstvene zaštite, održe ovaj revijalni prikaz vežbi, koji će biti emitovan, na YouTube kanalu kluba i u Viber grupi za roditelje.

 
MarketingNajnovije vesti