• PANČEVO: Obećanje ispunjeno – struja stigla na Gradski stadion

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradski stadion od juče ponovo ima struje. Iz FK Dinamo 1945 obavestili su redakciju portala 013info da je učinjen prvi korak kako bi se omogućilo funkcionisanje ovog pančevačkog kluba.

    Podsetimo, nakon što su fudbaleri FK Dinamo 1945, na utakmici sa Vršcem izrazili svoj protest zbog loše finansijske situacije, kada je na Gradskom stadionu isključena struje, a mediji preneli priču o tome, oglasio se i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, koji je obećao da će se grad uključiti u rešavanje problema, i dodao da će se problem snabdevanja strujom rešiti u najkraćem mogućem roku.

    Obećanje je očigledno ispunjeno, jer Gradski stadion sada ima struje. Ostaje da se vidi kako će se rešiti loša finansijska situacija u kojoj se FK Dinamo 1945 nalazi, te da li će finansiranje sporta u Pančevu biti transparentnije.

     

     

    Gradski stadion od juče ponovo ima struje. Iz FK Dinamo 1945 obavestili su redakciju portala 013info da je učinjen prvi korak kako bi se omogućilo funkcionisanje ovog pančevačkog kluba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]