• PANČEVO: Železničar sa igračem više do poraza

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iako su se nadali pobedi, fudbaleri Železničara su u četvrtoj utakmici novog prvenstva pretrpeli drugi poraz. Bačka je na SC Mladost pobedila sa 2:1.

    Gostujući fudbaleri su već na početku utakmice iskoristili grešku odbrane Železničara, Bogdanović je u četvrtom minutu smestio loptu u gol Pančevaca.

    Pokušavao je Železničar, imao inicijaivu, ali nije vredelo. Tek pred kraj prvog poluvremena, u 45. minutu, Košanin je igrao rukom u svom šesnaestercu, zaradio drugi žuti karton, a Železničar iz penala, koji je realizovao Brana Ilić došao do izjednačenja. 

    U drugo poluvreme Železničar je ušao sa igračem više i velikom željom. Ali je na želji i ostalo. I kako to u fudbalu obično biva, usledila je kazna. Ovog puta, pred poslednji zvižduk sudije, sreća je bila na strani gostiju. Još jedna greška odbrane i u 89. minutu je bilo 2:1 za goste. Gol je postigao Todorović.

    – Čestitam gostima. Borili su se i na kraju su nagrađeni za upornost. Moji momci su izgarali devedeset minuta, ali ponovo smo napravili nedopustive greške što nas je koštalo na kraju. Po igri, nismo zaslužili da izgubimo. Moram da proniknem zbog čega nam se dešava takva dekoncentracija. Igrač nije kriv, odgovornost je samo moja. Moramo da izvučemo pouke i iz ovog poraza i da radimo još jače, rekao je šef stručnog štaba pančevačkog kluba Dragan Aničić nakon utakmice.

    Železničar je trenutno na devetom mestu sa četiri boda iz četiri utakmice. Sledi mu gostovanje Zlatiboru koji ima bod manje.

     

     

    Iako su se nadali pobedi, fudbaleri Železničara su u četvrtoj utakmici novog prvenstva pretrpeli drugi poraz. Bačka je na SC Mladost pobedila sa 2:1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]