• Poraz ‚‚Želje” u derbiju prvenstva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri ‚‚Železničara” su imali priliku da se pobedom u derbiju Banatske zone osame na vrhu tabele. Ipak, to što u svom sastavu ima najkvalitetnije igrače u ovom rangu takmičenja, nije im donelo pobedu protiv ekipe ‚‚Kozare” iz Banatskog Velikog Sela. Gosti su u Pančevu slavili rezultatom 2:1 (1:1).

    Kao i u prethodnim mečevima na svom terenu fudbaleri ‚‚Železničara” su imali terensku inicijativu i procentualno veći posed lopte u svojim nogamala, ali nisu uspevali da naprave prave prilike za postizanje pogodaka, a gosti su polukontre i kontranapade koristili da ozbiljno ugroze gol domaćina. Već u 12. minuti Reljić je iskoristio kiks golmana ‚‚Želje” i od tada su Pančevci morali da ‚‚jure” rezultat. U 27. minutu došli su do izjednačenja kada je sa bele tačke precizno šutirao Stajčić. Do kraja prvog dela viđena je po jedna poluprilika na obe strane, ali se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1. Knežević se u 68. minutu najbolje snašao u šesnaestercu domaćina, pa je ‚‚Kozara” povela po drugi put na meču. Bez obzira na želju fudbalera ‚‚Železničara” da ostanu neporaženi, nisu mogli da dođu do izjendačenja, naročito kada su zbog isključenja Arsenijevića na terenu ostali sa desetoricom igrača.

    Posle četri kola prolećnog dela prvenstva jasno je da će ekipi ‚‚Železničara” biti potrebno vreme kako bi se ekipa uigrala i izgledala kompaktno na terenu. Porazom su izgubili vodeće mesto na tabeli, pa sada za novim liderom, ekipom ‚‚Kozare” zaostaju 2 boda. Sledećeg vikenda ih očekuje još jedan derbi susret, ovoga puta lokalni, pošto će u Starčevu odmeriti snage sa ekipom ‚‚Borca”, koja zauzima 13. mesto na tabeli.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]