• Rukometašice ŽRK Pančevo poražene u finalu Kupa Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometašice Petrovaradina osvojile su Kup Vojvodine, pobedivši ekipu Pančeva u uzbudljivoj utakmici, sa puno preokreta, ali i grešaka, koje su bile uzrokovane važnošću ovog meča. Prvo poluvreme završeno je nerešenim rezultatom, kao što je i cela utakmica bila ujednačena, ali polovinom drugog poluvremena ekipa Pančeva pravi razliku od čak 5 golova prednosti (14:19) i tada se činilo da će ekipa Petrovaradina klonuti duhom i prepustiti pobedu rivalkama.

    Ipak, da je sport nešto posebno i da se pobednik proglašava tek posle poslednjeg zvuka sirene, dokazale su igračice Petrovaradina, koje su se borile, nisu posustajale i uprkos tome što im nije išlo od ruke i što su nailazile na odličnu golmanku gostiju, uspele su da se rezultatski vrate u meč i na kraju ostvare trijumf 25:21 (11:11) i upišu svoje ime na listu osvajača Kupa Vojvodine, što je svakako veliki uspeh za ovaj klub.

    Za najbolju igračicu finalne utakmice proglašena je Andrea Mijailović iz RK Petrovaradin, dok su najbolji strelac, Valentina Božinović (10) i najbolji golman, Dijana Balaban, iz redova ŽRK Pančevo.

     

    Rukometašice Petrovaradina osvojile su titulu pobednika Kupa Vojvodine, pobedivši ekipu Pančeva u uzbudljivoj utakmici, sa puno preokreta, ali i grešaka, koje su bile uzrokovane važnošću ovog meča. Prvo poluvreme završeno je nerešenim rezultatom, kao što je i cela utakmica bila ujednačena, ali polovinom drugog poluvremena ekipa Pančeva pravi razliku od čak 5 golova prednosti (14:19) i tada se činilo da će ekipa Petrovaradina klonuti duhom i prepustiti pobedu rivalkama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]