• Šampion pada u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi rukometni spektakl u Pančevu desiće se u subotu kada u Pančevu bude gostovala novosadska „Vojvodina“, branilac titule prvaka Srbije. Utakmica će biti odigrana u subotu od 20 časova u Hali na Strelištu.

    Na konferenciji za medije koja je najavila ovaj susret, trener Rukometnog kluba „Dinamo“, Ivan Petković, istakao je veliki respekt prema „Vojvodini“, ali i to da su šanse podjednake.

    – Ekipa „Vojvodine“ je prvak države i izuzetno poštujem to što su uradili u prethodne četiri godine za srpski rukomet. U tom timu je stasalo nekoliko reprezentativaca, a prošlu sezonu su osvojili bez poraza. Njihovi igrači imaju iskustva igranja u SEHA ligi i u Ligi šampiona i to je njihov najveći kvalitet u odnosu na nas. Mi ovu utakmicu dočekujemo sa puno samopouzdanja, jer iza nas imamo četiri vezane pobede. Svi igrači su zdravi i naporno su trenirali u proteklom periodu. Zbog toga smo optimisti pred ovaj duel i smatram da možemo da im pariramo. Šanse su nam podjednake za pobedu u ovom susretu.

     

    Stefan Šaponjić, igrač „Dinama“, rekao je da su njegovi drugovi iz tima, kao i on, silno motivisani za susret sa „Vojvodinom“

    Naš motiv nikad nije dolazio u pitanje, a posebno će biti izražen u subotu kada budemo istrčali na teren. Dolazi nam iskusna ekipa koja dominira domaćom ligom prethodnih godina i očekujem veliku borbu.

     

    U subotu nas očekuje veoma teška i jaka utakmica. U goste nam dolazi šampion države „Vojvodina“. Ono što želim da obećam je da ćemo dati svoj maksimum u odbrani i u napadu, kako bi došli do pozitivnog rezultata, a to je, naravno, pobeda.

    Rekao je odlični golman „žuto-crnih“,Radule Radulović.

     

    Savo Slavuljica brzonogi igrač „Dinama“ istakao je na konferenciji za novinare da niko nije nepobediv.

    Aktuelni prvak koji nam dolazi u goste se pojačao pred meč sa nama, ali to nikako ne sme da nas sputava. Svi znamo da niko nije nepobediv i uz dobru podršku sa tribina i uz našu dobru igru nadamo se povoljnom ishodu.

    Nakon šest odigranih kola u rukometnoj Superligi „Crvena zvezda“ je prva sa 11 bodova, „Dinamo“ je drugi sa 10, dok je „Vojvodina“ treća sa 9.

    Rukometni klub „Dinamo“ poziva sve sugrađane da dođu u Halu sportova na Strelištu u subotu od 20 časova, kako bi pružili podršku rukometašima i uveličali ovaj spektakl.

    Novi rukometni spektakl u Pančevu desiće se u subotu kada u Pančevu bude gostovala novosadska „Vojvodina“, branilac titule prvaka Srbije. Utakmica će biti odigrana u subotu od 20 časova u Hali na Strelištu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]