Plivači Dinama na takmičenju Zmaj Foto: privatna arhiva
Sport

Sedamnaest medalja za plivače pančevačkog Dinama

Pančevo, Pon, 03/06/2019 - 09:37
Aleksandar Stojković


Plivači pančevačkog Dinama osvojili su 17 medalja na tradiconalnom takmičenju „Zmaj" koje je održano proteklog vikenda u Novom Sadu. Dinamovci su osvojili pet zlatnih, tri srebrne i devet bronzanih medalja.

Takmičenje je počelo sa osvojenim prvim mestom u disciplini 4×50 mešovito. U ovoj štafeti zlatom su se okitile plivačice trenera Biljane Šondić i to u sastavu: Jana Obradović, Marta Konstantinov, Andrea Poljak i Srna Milutinović.

Najuspešnija je bila Dagmar Husarik sa osvojene 4 medalje. Zlato u disciplini 100m delfin, srebro na 50m delfin i bronza na 50m slobodnim stilom i 200m mešovito.

Srna Milutinović osvojila je zlato u disciplini 50m delfin i bronzu u disciplinama 50m i 100m slobodnim stilom.

Jana Obradović osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50m prsno. Zlatnu medalju u disciplini 200m slobodnim stilom, osvojio je Lazar Antonijević.

Andrea Poljak i Danica Konstantinov osvojile su bronzu u disciplinama 50m ledjno, dok je Marta Konstantinov istu poziciju zauzela u disciplini 50m prsno.

Petar Ranković osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50m kraul i bronzanu medalju u disciplini 100m prsno. U disciplini 100m prsno i 50m prsno, Strahinja Šondić osvojio je srebrnu i bronzanu medalju.

 
MarketingNajnovije vesti