Jočić akademija u Sarajevu
Sport

Uspeh starčevački džudo akademaca na regionalnom memorijalu na Grbavici

Izvor: 
013info Sre, 15/09/2021 - 09:27Džudo akademci starčevačke Akademije Jočić Filip Spasić i Branislav Đurić, kao i Natalija Strigić  osvojili su drugo mesto na regionalnom džudo takmičenju na Grbavici - Memorijalu Vinko Samarlić.
 
Bogdan Vukosavljević je poklekao u finalu i takođe osvojio srebro,ali način borbe i put do finala obavezuju da u ovoj delegaciji bude posebno istaknut i pohvaljen, saopštili su iz Akademije.

U konkurenciji 400 takmičara i organizaciji SD Železničar spremni, motivisani i željni takmičenje Starčevački džudsti nisu dozvolili da u Sarajevu budu neprimećeni. 

 
Kako javljaju, svi akademi su se hrabro borili pa je njih devetoro, procenjeno je, ostvarilo stopostotni učinak.
 
Iz kluba ističu da su na ovom medjunarodnom turniru akademci potvrdili svoj kvalitet i dodaju da za sada sve ide po nekom zacrtanom planu, te da se takmičari kroz ove turnire pripremaju za njima najvažnija takmičenja . Naime krajem meseca će poletarci i mlađi pioniri nastupiti na prvenstvu Vojvodine i Srbije, a 9. oktobra očekuje ih  Turnir malih šampiona, gde bi trebalo da budu na vrhuncu forme za ovaj jesenji deo takmičenja.
 
 
 MarketingNajnovije vesti