• Anketa pokazala: Većina ispitanika veruje da će pandemija trajati još četiri meseca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Anketa sprovedena u šest zemalja pokazuje da ispitanici očekuju da će pandemija virusa korona u svetu trajati još četiri meseca.
     
    Anketa u kojoj je učestvovalo 6.566 ljudi u Južnoj Koreji, SAD, Kini, Nemačkoj, Italiji i Velikoj Britaniji pokazuje da građani veruju da će do kraja epidemije i povratka u normalu proći u proseku još 17 nedelja.
     
    Rezultati pokazuju da ispitanici u Kini gde je epidemija izbila u decembru, prognoziraju da će do povratka u normalu proći devet nedelja, prenosi južnokorejska agencija Jonhap.
     
    Amerikanci očekuju da će pandemija proći za 15 sedmica, ispitanici u Južnoj Koreji i Nemačkoj za 17, a Italijani i Britanci 22 nedelje.
     
    Čak 22 odsto ispitanih kaže da će možda proći pet meseci do čak dve godine pre nego se život vrati u normalu.
     
    Ispitivanje pokazuje i da 47 odsto ispitanika pozitivno gleda na reakciju svojih vlada na epidemiju. Najviše poverenja u svoju vladu imaju Kinezi, 79 odsto, zatim Britanci, 50 odsto, a slede Južnokorejci, Amerikanci, Italijani i Nemci.
     
    Onlajn anketu je sprovela američka marketinška agencija Flajšmen-Hilard između 30. marta i 3. aprila.
     

    Anketa sprovedena u šest zemalja pokazuje da ispitanici očekuju da će pandemija virusa korona u svetu trajati još četiri meseca.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]