Foto: Pikrepo
Srbija

Beogradska policija tokom noći iz saobraćaja isključila tri vozača koja su vozila pod dejstvom narkotika

Izvor: 
013info Sub, 16/10/2021 - 10:34


Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja tri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, bez vozačke dozvole, a jedan je priveden po nalogu za izdržavanje zatvorske kazne, saopštio je danas MUP.

Kako se precizira u saopštenju, oko ponoći u Cara Dušana policija je zaustavila vozilo, kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac i droga testom utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da je vozio bez vozačke dozvole. On je, dodaje se, doveden u službene prostorije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Takođe, saobraćajna policija je oko dva časa u Karađorđevoj ulici isljučili su iz saobraćaja dvadesetšestogoodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica. Alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo 0,77 promila alkohola u krvi, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kanabis. Vozač je doveden u službene prostorije i po nalogu upućen na zadržavanje zatvorske kazne.

Sat vremena kasnije, policija je zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača marke „opel korsa“ i droga testom je utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

 
MarketingNajnovije vesti