• Brnabić: Srbija ukida PCR test za građane Albanije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom i obavestila ga da će Srbija ukinutu obavezni negativan PCR test za građane Albanije koji ulaze u Srbiju i da će ta odluka biti doneta sutra, 14. januara, saznaje Tanjug.

    Brnabić i Rama su razgovarali o aktuelnim temama i zajedničkoj saradnji.

    Dvoje premijera razgovarali su o borbi protiv kovida 19, ali i o narednim koracima u saradnji u okviru inicijative „Mali Šengen“.

    U planu je da u narednom periodu budu potpisana tri nova sporazuma.

    Premijer Albanije preneo je premijerki Brnabić pozdrave za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poželeo građanima Srbije srecnu Novu godinu.

    Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je jutros telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom i obavestila ga da će Srbija ukinutu obavezni negativan PCR test za gradane Albanije koji ulaze u Srbiju i da će ta odluka biti doneta sutra, 14. januara, saznaje Tanjug.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]