• Janković: Situacija se pogoršava i pitanje je sloma obrazovnog sistema

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Situacija je pogoršava i pitanje je da li hoćemo da idemo i dalje u škole i da se slomi obrazovni sistem ili da napravimo fintu i možda produžimo raspust i da sagledamo situaciju i da se ovo eventualno smiri, ocenila je predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković.
     
    Ona je za N1 rekla da je verovatno najvažnije imati prave podatke o broju obolelih đaka i nastavnog osoblja da bi na osnovu toga mogle da se preduzmu odgovarajuće mere.
     
    Prema njenim rečima, informacije sa terena su da se zahuktava amosfera i sve više je izolacija.
     
    Čitave porodice, čitava odeljenja prelaze na onlajn. Moguće da treba podvući crtu i pogledati gradove, Beograd je najugroženiji, pre svega zbog prevoza, svi mi idemo prevozom, ne možemo da budemo manje ugroženi u prevozu ako je velika gužva„, navela je Jasna Janković.
     
     

    Situacija je pogoršava i pitanje je da li hoćemo da idemo i dalje u škole i da se slomi obrazovni sistem ili da napravimo „fintu“ i možda produžimo raspust i da sagledamo situaciju i da se ovo eventualno smiri, ocenila je predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija