Foto: pixabay
Srbija

Mladići iz Srbije krali na Zakintosu

Izvor: 
Tanjug/Grčkainfo Pon, 06/08/2018 - 13:09

Dva mladića iz Srbije od 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu zbog sumnje da su počinili više krađa, objavio je sajt "Grčkainfo".

Pozivajući se na grčki portal Imerazante, sajt prenosi da je policijska uprava Jonskih ostrva saopštila je da su mladići ukrali 7.000 evra, nakit u vrednosti od 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon.
 
Mladiće je policiji prijavio vlasnik apartmana u Laganasu, u kojem su oni odseli, a čija je ćerka jedna od pokradenih.
 
Portal navodi da je njoj ukradeno 7.000 evra iz turističke agencije, koja se nalazila u okviru kuće u kojoj su srpski mladići odseli.
 
Prema tim navodima, policija je u apartmanu mladića pronašla 4.000 evra, sakrivenih u čarapama, zlatan nakit ukupne vrednosti od oko 4.000 evra, ali i manje količine kanabisa.
 
Takođe, odeljenje za bezbednost Zakintosa potvrdilo je da su mladići učestvovali i u drugim krađama, uključujući jednu u kojoj je turistima na plaži ukradena torba sa novcem, mobilnim telefonom i ručnim satom. Navodi se i da su tokom istrage ovi predmeti pronađeni u njihovoj sobi i vraćeni vlasnicima.
 
Daljom istragom utvrđeno je da su dva mladića iz Srbije, uz pomoć dva saučesnika, za kojima se i dalje traga, učestvovali i u krađi zlatare.
 
Uhapšeni mladići predati su u nadležnost tužilaštva ostrva Zakintos.MarketingNajnovije vesti