• Mršav remi Zvezde protiv Šerifa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Crvene zvezde u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali su nerešeno 1:1 protiv moldavskog Šerifa.

    Za razliku od Kairata pre šest dana ovog puta se Crvena zvezda susrela sa znatno organizovanijim protivnikom. Teško je dolazila do svoje igre, a pritom je morala dosta pažnje da posveti defanzivi, pošto se Šerif pokazao kao veoma opasan rival. Na kraju krajeva moldavski tim prvi je došao do gola. Posle neopreznog faula Kange, pri čemu je Gabonac dobio prvi žuti karton, Kastanjeda je iznenadio Milana Borjana, koji je loše reagovao.

    Ipak, Zvezda je od tada igrala angažovanije i više kao plod te borbenosti nego povezane igre, usledio je izjednačujući pogodak. Posle velike greške gostiju u 44. minutu odlično se snašao Loi Dioni koji je lako zatresao praznu mrežu i doneo toliko željeno izjednačenje.

    Crvena zvezda je agresivno krenula u drugom delu, a Filipo Falko imao je dva opasna pokušaja. Ipak, ta agresivnost sasečena je još jednom velikom greškom Kange. Prvo je praktično prodao loptu i otvorio kontru gostiju, a onda ju je zaustavio tako što je rukama zadržao Kastanjedu. To je bio drugi žuti karton i automatski crveni. Zvezda je i pored toga napadala, ali se i umarala i nije uspevala da napravi neku veliku šansu niti da stigne do toliko željenog drugog gola.

    Zahvaljujući ukidanju pravila gola u gostima nijedna ekipa nema prednost pred revanš susret u Tiraspolju, koji je na programu narednog utorka. Ko pobedi u plej-ofu će igrati protiv pobednika dvomeča Dinamo Zagreb – Legija, dok će poraženi u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv poraženog iz dvomeča Kluž – Jang Bojs (u prvom meču bilo 1:1 u Rumuniji).

    Fudbaleri Crvene zvezde u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrali su nerešeno 1:1 protiv moldavskog Šerifa.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija