• MUP hapsio na više lokacija u Beogradu – pronađeni kilogrami droge

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici MUPa u Beogradu u nekoliko odvojenih akcija zaplenili su oko 20 kilograma marihuane, više od 320 grama heroina i uhapsili sedam osoba.

    Kako se navodi u saopštenju MUP, pretresom kuće u kojoj neprijavljeno borave N. K. (1980) i B. S. (1977) policija je pronašla 20 paketa marihuane ukupne težine oko 20 kilograma.

    U drugoj akciji, policijski službenici su ispod ulaznih stepeništa u zgradu, pronašli paketiće sa oko 70,5 grama heroina i elektronsku vagicu za koje se sumnja da pripadaju osumnjičenom N. M. (1995).

    Policija je pretresom stana Z. B. (1981) pronašla četiri paketa sa oko 200 grama heroina i elektronsku vagicu.

    Takođe, prilikom pretresa kuće M. N. (1994) u kojoj je zatečen i S. M. (1981), pronađeno je nekoliko paketića sa oko 50 grama heroina, elektronska vagica i nekoliko komada municije, dok je u stanu gde boravi J. V. (1980) pronađen takozvani „kratež“.

    Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. N. M, Z. B, M. N, S. M. i J. B. su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će N. K. i B. S. u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

    Protiv M. N, S. M. i J. V. biće podneta krivična prijava i zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

    Pripadnici MUPa u Beogradu u nekoliko odvojenih akcija zaplenili su oko 20 kilograma marihuane, više od 320 grama heroina i uhapsili sedam osoba.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]