Srbija

MUP: Mladić koji je pretio novinarki Gorici Nikolin se sam prijavio i uputio izvinjenje

Izvor: 
013info Čet, 02/02/2023 - 08:58Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitalo je sve okolnosti vezane za prijavu pretnji novinarki Gorici Nikolin i o svemu dostavilo izveštaj nadležnom tužilaštvu. 

Naime, nakon prijave, policiji se sam prijavio devetnaestogodišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio komentar i ukazao da se novinarki lično izvinio zbog nedoličnog ponašanja.  

Policija, je nakon njegovih navoda, obavila razgovor sa novinarkom Nikolin koja je potvrdila da joj se mladić izvinio, kao i da se nakon razgovora sa njim više ne oseća ugroženo, saopštava MUP.

Policija je o svim okolnostima ovog slučaja dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela s obzirom da je novinarka potvrdila da se ne oseća ugroženo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom naglašava da  svaku prijavu pretnji sagledava detaljno i da je nedopustivo ponašanje kojim pojedina udruženja i političke stranke, zloupotrebljavajući svoj položaj, pokušavaju da vrše pritisak na policijske službenike koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno. 
MarketingNajnovije vesti