Kafić
Srbija

Nove mere od danas na snazi: Ugostitelji mogu da rade do 22 sata, ali pod određenim uslovima

Izvor: 
B92 Pet, 07/05/2021 - 08:37Od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova.

Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera. "Zalažemo se za rigoroznu primenu svih mera kažnjavanja", dodao je on.

Svi koji počinju da rade, rade do 22 sata, a svaka muzika prestaje posle 18 časova, istakao je Tiodorović juče nakon sednice Kriznog štaba.

"Verujem da su i noćni klubovi spremni da se pripreme za početak rada. Sačekaćemo malo i onda kada budemo imali ispod 100 zaraženih na dnevnom nivou, možemo da pustimo sve da radi kao što je normalno", rekao je Tiodorović odgovarajući na pitanja novinara o radu noćnih klubova posle 22 časa.

Kafići, restorani, ugostiteljstvo i u zatvorenom mogu da rade do 22 časa, ali po svim merama, samo do 50 odsto korišćenja prostora.

Takođe, mora se poštovati odstojanje između korisnika metar i po do dva metra, neće biti muzike, ni žive, ni obične posle 18 sati.

 

 
MarketingNajnovije vesti