• Pas koji je usmrtio vlasnicu smešten u kragujevačku „Zoohigijenu“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela žene (69) koja je juče preminula usled povreda od ujeda psa čiji je vlasnik, a pas je smešten u nadležnu ustanovu.

    Viši javni tužilac Dejan Veljković je rekao agenciji Beta da je pas smešten u kragujevačku „Zoohigijenu“ gde će biti obavljeni pregledi njegovog zdravstvenog stanja.

    Veljković nije mogao da precizira kakva će biti sudbina psa, ali je rekao da će se tražiti saglasnost nevladinih organizacija za zaštitu životinja, a videće se i kakva je bila praksa postupanja u drugim slučajevima.

    Prema njegovim rečima, budući da se radi o vlasniku psa koji je preminuo, nema osnova za pokretanje postupka protiv bilo koga.

    O ovoj temi, između ostalog, bilo je reči u sinoćnjoj emisiji 013info „Razgovor uživo“, čiji je gost bio aktivista Željko Stojčić, koji je život posvetio udomljavanju i zaštiti pasa.

     

     

    Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela žene (69) koja je juče preminula usled povreda od ujeda psa čiji je vlasnik, a pas je smešten u nadležnu ustanovu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]