• Pijan i bez dozvole divljao auto-putem

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Niš, na teritoriji Voždovca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. 

    Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu zbog prekoračenja brzine protiv dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „opel vektra“, koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 132,6 kilometara na čas, saopštava MUP.

    Takođe, policija je kontrolom ustanovila da vozač nema vozačku dozvolu i da je automobilom upravljao pod dejstvom alkohola i protiv njega su podnete prekršajne prijave.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Niš, na teritoriji Voždovca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]