PSG transparent Foto: PSG
Srbija

Pokret slobodnih građana pita Vučića: Ko je ubio Staniku Gligorijević?

Izvor: 
FoNet Sub, 24/07/2021 - 22:30
Članovi Pokreta slobodnih građana večeras su ispred zgrade televizije Pink, gde gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, razvili transparent na kome piše "Ko je ubio Staniku Gligorijević".
 
"Došli smo da dočekamo Vučića, koji će večeras javnost zastrašivati novim monstruoznim fotografijama i snimcima, da ga pitamo da li je doneo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i da li će javnost konačno dobiti odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević", rekao je predsednik PSG Pavle Grbović.
 
Umesto toga, dodao je Grbović, on će večeras "neuspešno pokušati da negira neraskidive veze vlasti sa klanom za čije stvaranje, rast i zaštitu je odgovoran režim na čelu sa Srpskom naprednom strankom".
 
"Sramota je da predsednik države prikazuje na televiziji fotografije odsečenih glava i delova tela i da se to proglašava edukativnim sadržajem, dok sakriva dokaze o krivici svog stranačkog kolege, pravdajući to time da su suviše strašni za javnost", kazao je Grbović.
 
On je naveo da Pokret slobodnih građana neće odustati od postavljanja tog pitanja sve dok porodica nastradale Stanike Gligorijević ne dobije pravdu.
 MarketingNajnovije vesti