• Preokret u Danskoj – Srbija srušila svetskog šampiona!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nijedan trening nije mogla Srbija da održi pred početak Evropskog prvenstva u Danskoj, ali su naše rukometašice odigrale sjajno.

     

    Srbija je na otvaranju kontinentalnog turnira porazila svetskog prvaka Holandiju rezultatom 29:25.

    Imale su naše igračice šest golova zaostatka na kraju prvog poluvremena, ali su uspele da pobede.

    Neverovatan, ma krajnje lud meč odigrale su naše rukometašice i porazile prvaka planete. Veći deo meča igrali smo bez Andree Lekić, najbolje u našem timu koja nije mogla da ustane nakon jednog pada i doživela je na prvi pogled prilično tešku povredu.

    Čitavo drugo poluvreme igrali smo u riskantnoj ofanzivnoj postavci bez golmana, najpre nas je to čak i dva puta u nizu koštalo primljenog gola sa velike udaljenosti nakon izgubljene lopte, ali se ispostavilo da smo na taj način stigli do pobede.

     

    Prelomni period bio je niz od osam pogodaka Srbije koji je direktno dirigovala Risović koja je branila sve što su u tom periodu bacale ka golu Holanđanke.

    Treba pomenuti i Katarinu Tomašević koja je u bitnom momentu stala na gol i odbranila sedmerac rivala. To je bila tačka pucanja svetskog prvaka za kog više nije bilo nazad.

     

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu na startu Evropskog prvenstva u Danskoj protv aktuelnog prvaka sveta Holandije sa 29:25 (9:15).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]