• Radovi na saobraćajnicama, teretnjaci do 3 sata na granici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Saobraćaj u Srbiji za sada je umerenog intenziteta i prohodnost najopterećenih putnih pravaca je dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

    Pred vozačima je jedan sunčan i topao dan, sa visokim dnevnim temperaturama.

    Međutim, zbog građevinske sezone koja je u punom jeku, na velikom broju deonica vozače očekuje izmena režima saobraćaja i moguća usporenija vožnja zbog radova ili obustava, zbog čega na njima moraju posebno da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju zbog svoje i bezbednosti putara.

    Takođe, ukoliko planiraju duže putovanje, iz AMS S savetuju vozačima da na put krenu odmorni, biraju ranije jutarnje ili kasnije popodnevne časove odnosno da izbegavaju putovanje u onom najtoplijem delu dana.

    Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Kamioni na Horgošu čekaju sat i po, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima takođe tri sata, a na prelazu Šid dva sata.

    Radovi na saobraćajnicama, teretnjaci do 3 sata na granici

    Na deonici Surčin – Lajkovac do 15 sati u smeru ka Lajkovcu traju radovi na zameni zaštitne odbojne ograde, saopštili su danas Putevi Srbije.

    Na auto-putu Miloš Veliki između petljia Takovo i Preljina svakodnevno će u vremenu od 7 do 16 sati a do kraja juna biti izvođeni radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu.

    Radovi se obavljaju u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

    Na auto-putu između petlji Trupale i Doljevac, kod petlje Merošina, do 23. avgusta se obavljaju radovi na sanaciji kolovoza.

    U zoni radova zatvorena su vozna i preticajna saobraćajna traka u smeru Leskovac – Niš, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

    Obustava saobraćaja na putu Preko Brdo – Odvraćenica produžava se do 10. avgusta.

    Saobraćaj se obustavlja dva puta dnevno u trajanju od tri sata zbog radova na asfaltiranju kolovoza.

    Radovi na presvlačenju manjih deonica puta Sastav Reka – Crna Trava finišerom trajaće do kraja jula.

    Posao se obavlja od 7 do 17 sati tokom dana a za to vreme saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

    Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama autoputeva u Srbiji nema zadržavanja vozila.

    Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 sati teretnjaci na izlazu sa graničnog prelaza Kelebija se zadržavaju tri sata, na Šidu i Batrovcima je zadržavanje dva sta, a na Horgošu – sat vremena.

    Saobraćaj u Srbiji za sada je umerenog intenziteta i prohodnost najopterećenih putnih pravaca je dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija