• Radovi na više deonica autoputeva, bez gužve na granici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na auto-putu E-75, kod petlje „Merošina“ do 23. avgusta obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza, saopštili su „Putevi Srbije“.

    U zoni radova biće zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, smer Leskovac – Niš, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

    Na auto-putu E-75, od petle Doljevac do petlje Merošina do 11. avgusta izvode se radovi na sanaciji kolovoza.

    U zoni radova biće zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka smera Leskovac – Niš, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

    Na auto-putu E-75, deonici Nova Pazova – Stara Pazova, izvode se radovi na održavanju kolovozne konstrukcije koji će trajati do 30. jula.

    U zoni radova iz pravca Beograd – Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde se odvija dvosmerno, a alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci, dok je na petlji Stara Pazova saobraćaj normalizovan.

    Na auto-putu E-75, deonici Vladičin Han – Grdelica, u blizini petlje Predejane, izmenjen je režim saobraćaja, zbog oštećenja dilatacije na mostu, u smeru ka Nišu.

    Postavljena je privremena saobraćajana signalizacija i saobraćaj je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

    Na auto-putu E-70, između petlja Pećinci i Ruma, u smeru ka Rumi, od danas izvede se radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu.

    Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u smeru ka Rumi.

    Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

    Prema informacijama Uprave granične policije jutros na graničnim prelazima Republike Srbije nema zadržavanja.

    Na auto-putu E-75, kod petlje „Merošina“ do 23. avgusta obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza, saopštili su „Putevi Srbije“.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]