put
Srbija

Radovi na više deonica autoputeva, bez gužve na granici

Izvor: 
Tanjug Pet, 24/07/2020 - 11:58Na auto-putu E-75, kod petlje "Merošina" do 23. avgusta obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza, saopštili su "Putevi Srbije".

U zoni radova biće zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, smer Leskovac - Niš, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, od petle Doljevac do petlje Merošina do 11. avgusta izvode se radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova biće zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka smera Leskovac - Niš, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, deonici Nova Pazova - Stara Pazova, izvode se radovi na održavanju kolovozne konstrukcije koji će trajati do 30. jula.

U zoni radova iz pravca Beograd - Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde se odvija dvosmerno, a alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci, dok je na petlji Stara Pazova saobraćaj normalizovan.

Na auto-putu E-75, deonici Vladičin Han - Grdelica, u blizini petlje Predejane, izmenjen je režim saobraćaja, zbog oštećenja dilatacije na mostu, u smeru ka Nišu.

Postavljena je privremena saobraćajana signalizacija i saobraćaj je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Na auto-putu E-70, između petlja Pećinci i Ruma, u smeru ka Rumi, od danas izvede se radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu.

Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u smeru ka Rumi.

Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije jutros na graničnim prelazima Republike Srbije nema zadržavanja.
MarketingNajnovije vesti