Vatra Foto: pixabay
Srbija

Srbija noćas kao ratna zona - zolja, Molotovljev koktel...

Izvor: 
nova.rs Sub, 16/01/2021 - 12:12

Da je Beograd noćas izgledao kako poprište oružanih sukoba, potvrđuje najpre dogaćaj iz četvrti Savamala, u kojoj je na jedan restoran bačen Molotovljev koktel.  U ovom napadu koji se dogodio oko 20 sati srećom, niko nije povređen, a zapaljiva tečnost izazvala je požar u lokalu koji su ubrzo lokalizovali vatrogasci.

Nekoliko sati kasnije, u naselju Kanarevo brdo, nepoznata osoba ispalila je projektil iz ručnog bacača raketa “zolja” na restoran koji se nalazi u Vukasovićevoj ulici.  Projektil iz “zolje” je pogodio zid restorana, ali nije eksplodirao, a ni u ovom napadu srećom niko nije povređen.

U gotovo isto vreme, u Mladenovcu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoij je stradala devojka koju je pokosio automobil.

Mirno selo Orlovat u okolini Zrenjanina jutros je potresla vest o smrti dvojice meštana, braće od 60 i 62 godine. Oni su stradali u požaru koji je izbio u njihovoj kući, a tela su pronašli vatrogasci. Šta je uzrok požara i dalje nije poznato.

Usledila je verovatno najužasnija vest ovog jutra koja je zabeležena u Sremskoj Mitrovici. Policija je uhapsila M. E. (40) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje maloletne dece, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.
MarketingNajnovije vesti