• Stanković: Nismo ulazili u rizike, znamo kako se igraju ovakve utakmice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan novom pobedom svog tima i plasmanom u plej-of Lige šampiona.

     

    Crvena zvezda je u revanšu u Jerevanu slavila sa 2:0 i ukupnim rezultatom 7:0 eliminisala Pjunik. Prvak Srbije zasluženo je eliminisao Jermene.

    „Kada dođeš iz Beograda u Jermeniju sa rezultatom 5:0, trudiš se da u svakom momentu imaš utakmicu pod kontrolom. Nismo ulazili u rizike, možda je to moglo da izgleda bolje, ali dosta smo iskusna ekipa da znamo kako se igraju ovakve utakmice. Zadovoljan sam, moglo je i bolje i gore, ali igrali smo onoliko koliko nam je protivnik dozvolio i koliko nam je trebalo“, rekao je Dejan Stanković, a preneo zvanični sajt kluba.

    Pohvalio je strateg crveno-belih i podršku sa tribina. Tokom većeg dela meča čula se pesma navijača Zvezde.

    „To je naša snaga, naš duh, nešto što nas prati svuda i videli ste sami kako je bilo u Beogradu. Kod kuće se osećamo mnogo sigurno, a onda dođe put u Bragu prošle godine gde napravimo ozbiljan iskorak, u Glazgovu takođe, pa evo sada nastavljamo u Jerevanu. Bio je to dalek put za navijače, ali što Zvezda ide dalje, oni su sve bliži. Hvala im na tome, znam da će biti tu u svakom momentu, ne samo kada je dobro.

    Crvena zvezda je plasmanom u plej-of Lige šampiona obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a u borbi za elitno evropsko takmičenje igraće sa prvakom Izraela Makabijem iz Haife. Prvi meč na programu je 16. ili 17. avgusta u Haifi, revanš 23. ili 24. avgusta u Beogradu.

    Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan novom pobedom svog tima i plasmanom u plej-of Lige šampiona.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]