• Suđenje za nokaut: Ulična prodavačica negira krivicu za udarac milicajke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ulična prodavačica Sadija Durmiši, optužena za napad na komunalnu milicijaku Alisu Memetović 12. januara na Vidikovačkoj pijaci, negirala je krivicu na početku suđenja u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

    Ona je, međutim, u svojoj odbrani navela da nije kriva za krivično delo za koje se tereti (napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti) jer je samo pokušavala samo da „zaštiti svoju egzistenciju“.

    Durmiši je nakon rasprave oko prodaje stvari udarila milicajku i oborila je na zemlju, a snimak incidenta kasnije je objavljen na društvenim mrežama.

    Danas je saslušana i Memetovićeva, u svojstvu oštećene, koja je navela da je ona tom prilikom samo radila svoj posao.

    Na današnjem pretresu naloženo je da se obavi psihijatrijsko veštačenje okrivljene jer je njena odbrana tvrdila da je trenutno psihički veoma loše, a u samom trenutku incidenta je bila u razdražljivom stanju.

    Naredno suđenje zakazano je za 18 mart.

     

     

    Ulična prodavačica Sadija Durmiši, optužena za napad na komunalnu milicijaku Alisu Memetović 12. januara na Vidikovačkoj pijaci, negirala je krivicu na početku suđenja u Drugom osnovnom sudu u Beogradu

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]