• Uprava carina prodaje motorna vozila i carinsku robu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Uprava carina ponudila je na prodaju motorna vozila i drugu carinsku robu, a usmena javna nadmetanja biće obavljena u osam carinarnica, objavljeno je danas.

    Prodaju motornih vozila Uprava carina omogućiće u carinarnicama Niš, Kraljevo, Kragujevac, Novi Sad i Kruševac, a usmena javna nadmetanja zakazana su u periodu od 27. januara do 27. februara.

    Ostala carinska roba uz ovih pet carinarnica biće prodavana i u carinarnicama Zrenjanin, Kladovo i Dimitrovgrad.

    Prodaje usmenim javnim nadmetanjima zakazane su u periodu od 22. januara do 28. februara.

    Za motorna vozila i drugu carinsku robu mogu se nadmetati pravna i fizička lica, a sva informacije o robi i njenoj početnoj ceni mogu se dobiti u samim carinarnicama ili preko elektronske pošte.

     

     

     

    Uprava carina ponudila je na prodaju motorna vozila i drugu carinsku robu, a usmena javna nadmetanja biće obavljena u osam carinarnica, objavljeno je danas. Prodaju motornih vozila Uprava carina omogućiće u carinarnicama Niš, Kraljevo, Kragujevac, Novi Sad i Kruševac, a usmena javna nadmetanja zakazana su u periodu od 27. januara do 27. februara.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]