• Uzmi račun i pobedi – drugi krug počinje 23. januara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Još šest stanova u Beogradu i 30 automobila Fijat 500 L očekuju građane koji uzimaju fiskalne račune pri svakoj kupovini, jer 23. januara startuje drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”.

    Šest izvlačenja biće organizovano u standardnom terminu, subotom od 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a.

    Sve učesnike nagradne igre, čiji je cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, očekuju vredne nagrade, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

    Tako će, počev od 23. januara do 27. februara, u svakom izvlačenju biti dodeljeno po pet automobila Fijat 500 L i po jedan stan u Beogradu.

    U prvih pet emisija najsrećniji učesnici postaće vlasnici stana u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

    U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža Naled, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

    Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

    Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”.

    Put do bazena u studiju naći će sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

    Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, a slanje koverata je besplatno, a sve koverte redovno se mešaju i sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

    Vlada Srbije podseća da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte, ali apeluje na građane da koverte spakuju i adresuju kod kuće i dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubace u najbliže poštansko sanduče.

    Sve informacije o nagradnoj igri mogu se pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla [email protected].

    Još šest stanova u Beogradu i 30 automobila Fijat 500 L očekuju građane koji uzimaju fiskalne račune pri svakoj kupovini, jer 23. januara startuje drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]