• KCV:Na lečenju trenutno 153 pacijenta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 153 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa KOVID – 19, od kojih je sedam na mehaničkoj ventilaciji, saopštio je danas KCV. Dodaje se da je u poslednja 24 časa u Klinički centar Vojvodine primljeno 22 pacijenta sa koronavirusom.

    KCV podseća da je radi sprečavanja širenja zaraze obavezno nošenje zaštitinih maski u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju, a preporučuje se nošenje maski u svim zatvorenim prostorima.

    „Pored ovih preporuka neophodno je održavanje odgovarajuće distance, kao i redovno pranje, i dezinfekcija ruku“, navodi se u saopštenju.

    U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 153 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa KOVID – 19, od kojih je sedam na mehaničkoj ventilaciji, saopštio je danas KCV.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vojvodina

    Marcišor – glasnik proleća

    Simbol praznika je mali predmet zakačen za crveno-beli šnur, nosi se ceo mart mesec, i taj običaj, za koji nauka tvrdi da je star oko 8.000 godina, živa je tradicija Rumuna u južnom Banatu, a od […]